PRIVACYBELEID – UITSCHRIJVEN – AANPASSEN GEGEVENS

Het CPS wil zich volledig aansluiten bij de GDPR wetgeving ter bescherming van de persoonlijke gegevens van degenen die historisch opgenomen zijn in onze databases. Het CPS slaat uw persoonlijke gegevens en/of uw bedrijfsgegevens op in haar eigen databases. We geven uw informatie nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Wij gebruiken uw gegevens enkel om u te informeren over evenementen en nieuws over het CPS en de partners betrokken bij de betreffende activiteiten.

Lees hier in ons privacy- en cookiebeleid hoe we omgaan met uw gegevens. 

U kunt zich ten allen tijde afmelden van deze e-mailing, waardoor uw gegevens verdwijnen uit onze emailingdatabase. U ontvangt dan verder geen informatie meer over het CPS en haar werkzaamheden.
Klik daarom hier: uitschrijven uit CPS-nieuwsbrieven

U kan er ook voor kiezen om u uit te schrijven uit alle adressenbestanden (inschrijvingslijsten studiedagen, facturatiegegevens) waarin uw gegevens in het verleden opgenomen werden n.a.v. uw deelname aan activiteiten van het CPS.
Klik dan hier: uitschrijven uit alle adressenbestanden

Indien u beide mogelijkheden verkiest, gelieve u dan uit beide lijsten uit te schrijven. 

Het is een hele klus om onze adressen- en emaillijsten up-to-date te houden. Soms beschikken wij over een oud (email)adres of een alternatief emailadres van u en wenst u uw gegevens aan te passen. Indien u uw gegevens wenst aan te passen, dan doen wij dit graag voor u.
Klik dan hier: vraag tot aanpassen van mijn gegevens  

Indien u verder alle informatie van CPS wenst te ontvangen, hoeft u verder niets te doen en wij danken u daarvoor.

Nieuws

Programma activiteiten 2021 (onder voorbehoud)

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2020

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk