Hoe bereikt u de kantoren van het Centre for Policing & Security?

 

Pacificatielaan 27, 9000 Gent

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Gent St-Pieters:

 • 15 minuten te voet vanaf het station: Verlaat het station langs de achterzijde, sla links af en blijf de straat volgen langs de spoorlijn tot aan het kruispunt met de Kortrijksesteenweg. Sla hier rechts af en volg de Kortrijksesteenweg tot net voor de Sterre. De Pacificatielaan is de laatste straat links voor de Sterre.
 • Neem tram 21 of 22 (om de 10 minuten), stap uit aan halte Krijgslaan. Loop verder richting de Sterre. De Pacificatielaan is de laatste straat rechts voor de Sterre (hoek Lunchgarden).
 • Neem tram 1 of 10 (om de 10 minuten) en stap uit aan halte Maaltebruggestraat. Volg de Voskenslaan richting De Sterre. Sla links af, loop voorbij de Delhaize en volg de Kortrijksesteenweg. De Pacificatielaan is de eerste straat aan de rechterzijde.

Met de auto

 • Vanaf snelweg E40/E17 afslag Gent Centrum: 
  Neem de afslag richting Ledeberg, neem de derde afslag op het rondpunt en rijd onder de brug door. Neem de derde afslag op het rondpunt, volg deze straat tot het einde en sla rechts af op de Burggravenlaan. Volg deze laan tot aan het kruispunt met de Krijgslaan. Rijd verder richting de Sterre. De Pacificatielaan is de laatste straat rechts voor de Sterre (hoek Lunchgarden en net voor Pizzahut ).
 • Vanaf snelweg E40 afslag 14 Sint-Denijs-Westrem:
  Neem de afslag richting Gent, voeg in op de Kortrijksesteenweg (N43). Neem op de rotonde (de Sterre) de derde afslag, en daarna de tweede afslag rechts. Dit is de Kortrijksesteenweg. De Pacificatielaan is de eerste straat aan de rechterzijde.
   
 • Parkeren: De Pacificatielaan bevindt zich in de blauwe zone. Parkeren is gratis mits u uw blauwe parkeerkaart zichtbaar achter uw voorruit plaatst.

 

Nieuws

Programma activiteiten 2021 (onder voorbehoud)

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2020

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk